Först och främst ett stort, varmt och innerligt TACK för alla peppande mail och sms i samband med att vi återigen väljer att pausa våra dans och yoga lektioner. Det känns skönt och väldigt fint att veta att ni är med mig i detta beslut.

Det är ju alla vi tillsammans som nu under tre veckor ska göra ALLT vi kan för att minska smittspridningen! Vi följer därför de nya lokala rekommendationerna och har verksamheten i pausläge fram t o m den 24 november och sedan får vi se vad som händer. Om vi då kan återgå till läget vi var i innan 3/11,så tar vi upp verksamheten igen.

Höstterminen har ju varit så fylld av energi och glädje över att återigen kunna ses på studion. Och det är ju just nu, i tider som dessa, som dans och yoga verkligen behövs. Det har märkts! Det är en så fin stämning och positiv energi i alla grupper. Så håll i och ut på hemmaplan nu- ta en stund på yogamattan för återhämtning eller dansa loss och fyll på med dansenergi!

Vi vill passa på att tacka för att alla visat sådan hänsyn och omtanke om varandra och varit måna om att stanna hemma vid minsta lilla symtom.

Jag kommer starta upp ZOOM-undervisning i yoga, så ladda ner ZOOM-appen, läs lathunden på hemsidan och gör dig beredd att ”ses” digitalt framöver. Det kommer vidare information via mail till alla yogagrupper.

Ta hand om er på bästa och klokaste sätt!

Varma och hoppfulla hälsningar,

Lena