Kära dans och yogavänner!


Under rådande omständigheter med en unik situation för oss alla har jag beslutat att all verksamhet på Dans & Hälsostudion ”tar en paus” fr o m måndagen den 23/3 t o m söndagen den 5/4.

Vi har ju alla ett ansvar i detta läge att tänka på varandra och ta hand om oss och våra närmaste. Jag vet ju hur mycket kraft, energi och återhämtning som dans och yoga ger oss. Så min önskan är att vi alla fortsätter att ta hand om oss. Fram med yoganmattan i vardagsrummet och spontandansa en stund varje dag!

Ni har alla varit så fantastiska under de senaste veckorna när det samhället gått på ”sparlåga”. De som varit friska och pigga och deltagit i verksamheten har verkligen spridit fin energi. Ni har visat stor omtanke om de som varit sjuka och tillhör riskgrupper och inte har kunnat delta. Ett extra tack till alla er som vid minsta tecken på sjukdom tagit det på allvar och stanna hemma.

Jag vill noga påpeka att både jag, Therese och Gustav är friska och att jag inte känner till att någon kursdeltagare insjuknat p g a Covid 19 . Nu tar vi en paus och säger ”på återseende”.

Ta hand om er på bästa sätt och njut av våren!

Varma hälsningar,
Lena