Våra digitala danskurser blev väldigt uppskattade. Det känns fint att kunna erbjuda er en stunds smittsäker dansglädje. Så nu bjuder vi in till ytterligare en kursomgång med Sololatino och Dancefitness. Du som missade första tillfället får nu chansen att hänga på!

På initiativ från Tobias så gör vi en annorlunda och definitivt smittsäker Jstart på vårterminens danskurser. Det var ju en strålande ide´ som jag inte kunde tacka säga nej till -bara ett stort JA! Så nu dansar vi helt enkelt in hemma hos er!

Det blir 5-veckors kurser där vi ”träffas” på samma tid varje vecka och bygger vidare på våra koreografier. Vi jobbar enligt modellen ”one size fits all” – ALLA kan hänga på!

Du hittar kurserna på hemsidan under fliken Anmäla. Du kan också komma direkt till sidan här. Du gör din anmälan och betalar via boka.se och när det är dags för kursstart så mailar vi ut länken till ditt pass.

Passen är 45 min och upplägget är som en vanlig kurs- uppvärmning, steg och teknik- genomgångar, koreografier och en massa dansglädje!