Jag hoppas och önskar att ni ska kunna starta upp terminen och åter bedriva undervisning på studion efter vårens uppehåll. Men läget kan ju snabbt förändras så jag ber er att hålla er uppdaterade via hemsidan.

Vi måste visa extra stor respekt för varandra i dessa tider. Jag kommer att följa utvecklingen och hålla mig uppdaterad och skulle det uppstå en ”andra våg” eller nya restriktioner så tar jag ställning till det och agerar därefter. Jag hoppas jag har förståelse för detta och att vi alla tillsammans gör det bästa av situationen.

Jag har vidtagit följande åtgärder till att börja med och skapat några nya rutiner:

  • Antalet platser per kurs är reducerat för att möjliggöra större avstånd mellan deltagarna.
  • Byt gärna om hemma.
  • Ta med egen yogamatta, en sjal el liten filt att använda till Savansana/vilan. Jag markerar avstånd med mina mattor och du lägger din matta ovanpå en av dessa. Vi använder inte övriga props (klossar,block,bolster,filtar mm).
  • Jag har tagit hem mattor och yogablock/klossar till försäljning.
  • Ta med egen vattenflaska.
  • DET VIKTIGASTE AV ALLT! Tvätta händerna och ombesörj god handhygien och stanna hemma om du känner förkylningssymptom.
  • Följ de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten råder oss att göra.

Vi ser fram emot att hälsa er alla varmt välkomna till sköna, inspirerande och glada stunder tillsammans på yogamattor och dansgolv!

/Lena