Det som vi från början trodde skulle bli en ”paus” i kursverksamheten, blev något helt annat. En pandemi drabbade världen och allas liv förändrades på något sätt…

Jag vet att många av er haft det otroligt tungt, med tuffa arbetsvillkor och med nära och kära som varit och är sjuka. Flera har levt i karantän och vi kämpar med en ständig oro. Det har känts fint att kunna erbjuda yoga och dans utomhus. Men det måste förstås vara trist för er som absolut inte kan delta av olika skäl. Jag vet ju hur flera av er längtar efter att ”bli utsläppta”….

Jag hoppas att ni andra känner att det funnits en möjlighet att dansa och yoga. Yogan kan vi ju även fortsätta via Zoom framöver. Återkommer med info gällande detta.
Den här veckan är det avslutning på vårens kursaktiviteter.
Vi följer samma schema som tidigare veckor – d v s YOGA måndag 17.30 -18.30, SOLOLATINO/LATINFITNESS tisdag kl 17.30- 18.30, DANCEFITNESS tisdag kl 18.45- 20.00 samt YOGA onsdag kl 17.30-18.30. Måndag och tisdag är vi på Spelgården i Wadköping och på onsdag ses vi vid statyn ”Balans” i Stadsparken. Jag hoppas att även Du som inte varit med förut tar chansen att komma och njuta av känslan att yoga och dansa utomhus. Det ger helt klart en ny dimension till utövandet .Passen passar alla-såväl nybörjare som mer rutinerade. Känn dig varmt välkommen!
Nu planerar jag för framtiden…


*Om jag kan få hyra Spelgården några veckor till(till ett bra pris) så blir det Sommarkurser med helt nya koreografier och upplägg och då kan du ta med en kompis som vill prova-på och kan tänka sig att börja hos oss i höst.
*ZOOM online yoga – ett par pass i veckan.
*Morgonyoga utomhus
*Höstterminen- schemat kommer innan midsommar

Allt detta kommer du så småningom kunna läsa om på hemsidan.
Nu avrundar jag det sista ”veckobrevet” för terminen och tackar er alla för att ni peppat mig och stöttat min verksamhet i ett utsatt läge. Nu blickar vi framåt!


Varma hälsningar och en önskan om en skön sommar! Ta hand om er.
Lena, Therese och Gustav säger ”på återseende”!