”Ordförandebeslut Fritidsnämnden

Wadköping: Alla fysiska arrangemang inomhus och utomhus är fortsatt inställda. Ingen uthyrning av verksamhetens lokaler får ske. Barnkalas eller guidningar kan inte bokas in eller genomföras. Åtgärderna ska gälla till och med 16 maj 2021″.

Hej dansvänner!

Jag fick detta besked nu på måndagsmorgonen.

Det är så trist och sorgligt på alla vis. Men vi är ju alla oerhört medvetna om den rådande situationen och kan bara följa åtgärderna som rekommenderas.

Nu vet jag inte riktigt hur jag ska gå vidare… Jag hoppas att ni ger mig lite betänketid.

Vill just nu inget hellre än att ta på mig dansskorna, väcka danskroppen till liv,”damma av” koreografierna, träffa er och få igång verksamheten i någon form. Det var så länge sedan…

Men om det är något vi lärt oss under denna period i våra liv så är det att vänta och se framåt….Så i den bästa av världar så ses vi den 18/5! Då hoppas jag på nystart för Dans & Hälsostudion i vårvärme och sol tillsammans mer Er!

Ha en sköna vårdagar och ta hand om er.

Danshälsningar,

Lena