Hej alla dans och yogavänner

Jag måste tyvärr meddela att jag nu är sjukskriven i ytterligare två veckor. Min kropp behöver fortsatt vila och återhämtning.
Vecka 7 är mina kurser fortsatt inställda och vecka 8, 18/2-24/2, har vi sportlovsstängt.Då jag inte kan ge klara besked om när jag eventuellt kan vara tillbaka så vill jag att ni ska känna er fria att söka er till annan kursverksamhet. Naturligtvis kommer ni att kompenseras för inställda lektioner/kurser.På vilket sätt som ev. återbetalning kommer att ske ber jag att få återkomma till. Jag behöver få hjälp att tänka ut ett lämpligt tillvägagångssätt. Jag hoppas kunna informera om återbetalningsrutinerna under nästa vecka.

Jag hoppas på visad förståelse för den situation som uppstått.

Jag saknar er.

Vänliga hälsningar,
Lena

Ps.
Gustavs och Thereses kurser löper på som vanligt. Dock stängt v 8 för sportlovsledighet