Jag hälsar Dig varmt välkommen till din stund på yogamattan. Min mysiga studio inbjuder till en lugn och skön atmosfär.
När du kommer ligger yogamattorna redan utlagda, ljusen är tända och musiken hörs i bakgrunden…

Ta ett djupt andetag när du kommer in på studion stäng av mobilen, byt om i lugn och ro, drick lite vatten eller the och känn att nu kommer en stund som är Din, försök lämna allt annat utanför..
Vi håller en lågmäld samtalston i reception och omklädningsrum före och efter yogapraktiken och i yogasalen råder tystnad och respekt för varandra.
Om det finns möjlighet och det inte ligger en lektion i direkt anslutning till din klass ,så är du välkommen in på mattan 5-10 min innan kursstart.

Jämför dig aldrig med andra. Jag förespråkar ett prestigelöst förhållningssätt –du yogar alltid i din takt och efter dina förutsättningar-tillåt dig att låta dagsformen avgöra hur du agerar på mattan.
Jag undervisar och instruerar med utgångspunkt från ett ayurvediskt perspektiv och jobbar i möjligaste mån på att individanpassa undervisningen, så att just Du, efterhand, hittar en form och ett utförande som passar just Dig.

Drivkraften i all min undervisning, i både dans och yoga, är att se människor utvecklas, att upptäcka glädjen i att lära sig nåt nytt och att lära känna sig själv på ett nytt sätt. Våga vara här och nu, helt kravlöst. Då mår vi bra!

Jackor och väskor lämnas utanför salen. Du kan tryggt lämna dina saker i omklädningsrummet.
Jag önskar dig många fina stunder på yogamattan!

/Lena